دست نوشته های وکیل
تاریخ انتشار: دوشنبه 10 بهمن 1401
لایحه دفاع از شکایت همسر سابق تحت عنوان سرقت و خیانت در امانت

 لایحه دفاع از شکایت همسر سابق تحت عنوان سرقت و خیانت در امانت

 

 

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 507

 

متن لایحه دفاعیه سرقت و خیانت در امانت از سوی همسر سابق

بسمه تعالی
ریاست محترم شعبه 8  بازپرسی دادسرای ناحیه 10 تهران
با سلام
احتراما اینجانب لادن .... مشتکی عنه پرونده کلاسه ...... که از سوی همسر سابق اینجانب (آقای محمد......) با عنوان سرقت و خیانت در امانت وسایل منزل علیه اینجانب طرح گردیده است، در مقام دفاع از شکایت مطروحه ضمن ارائه ی مدارک پیوست، مراتب زیر را به عرض آن مقام محترم می رسانم: 
ابتدا در مقام شرح ماجرا به استحضار می رسانم:
1-  اینجانب و محمد .....  در تاریخ 1400/10/12 با هدف طلاق توافقی به دفتر وکیل دادگستری (خانم مینا کاویانی) مراجعه نمودیم.
2-  به موجب صورتجلسه ی توافقات زوجین که در دفتر وکیل، میان اینجانب و آقای محمد ..... تنظیم گردید و هر دوی ما امضاء نمودیم، اینجانب تمامی پانصد سکه بهار آزادی از مهریه خود را در قبال طلاق به آقای  محمد ..... بذل نمودم و در خصوص جهیزیه نیز صراحتاً ذکر گردید که زوجین اختلافی ندارند و جهیزیه به زوجه تحویل داده می شود. (پیوست یک) 
3-  بر اساس همان صورتجلسه ی توافقات نیز، اینجانب و وکیل آقای محمد ..... در دادگاه توافق نمودیم و رای طلاق صادر گردید. (پیوست دو)
4-   با توجه به این که مالکیت آپارتمان محل سکونت ما به صورت سه دانگ سه دانگ، میان من و آقای محمد ..... مشترک بود (پیوست سه) و آقای محمد ..... پس از طلاق از منزل مذکور نقل مکان نمودند,  اینجانب در آن منزل سکونت داشتم و جهیزیه نیز طبق توافق در تصرف اینجانب در منزل مشترک باقی ماند.
5-   پس از این که آقای محمد ..... نسبت به سه دانگ مشاع خود مدعی گردید و اینجانب را از تصرف در آپارتمان مشترک منع نمود، اینجانب ناچار به اسباب کشی از آپارتمان مذکور گردیدم. 
6-   متاسفانه آقای محمد ..... با چشم بستن بر روی حرمت سالهای زندگی مشترک و صرفا در جهت ایذای اینجانب اقدام به طرح این شکایت با عنوان سرقت و خیانت در امانت نموده است. 
این در حالی است که شکایت مطروحه به دلایل زیر واهی و غیرواقعی می باشد. زیرا: 
اولاً : مستندا به لیست جهیزیه، اینجانب مالک تمامی وسایلی بوده ام که در زمان اثاث کشی با خود برده ام و هیچ مالی از اموال آقای محمد ..... در منزل باقی نمانده بود که من  بخواهم همراه خودم ببرم. (پیوست چهار) 
ثانیاً : خود آقای محمد ..... در صورتجلسه طلاق توافقی، پذیرفته که جهیزیه به اینجانب تحویل گردد و هیچ ادعایی نسبت به جهیزیه نداشته است. 
ثالثاً : مستندا به شهادت شهود متعددی که در صورت صلاحدید آن مقام محترم حاضر به ادای شهادت در محضر دادگاه می باشند، آقای محمد ..... مدتی پس از ثبت طلاق در تاریخ 1400/112/25 اقدام به ترک منزل مشترک و خارج ساختن وسایل خود از منزل نموده است و هیچ مالی از ایشان نزد من چه به صورت امانی و چه برای استفاده نزد من نمانده است. حال چگونه است که اکنون پس از گذشت حدود یک سال از طلاق و ترک منزل،  ایشان مدعی گردیده که وسایل ایشان نزد اینجانب بوده و من سرقت یا خیانت در امانت کرده ام. 

نظر به مدارک تقدیمی و توضیحات فوق، با توجه به این که نه تنها هیچ رابطه امانی میان اینجانب و آقای محمد ..... وجود نداشته است که به استناد آن اموالی به من سپرده و مطالبه کرده باشد که من نخواهم پس دهم، بلکه هیچ مالی از ایشان نیز نزد من نبوده است که بخواهم با خود ببرم. فلذا رسیدگی و صدور رای عادلانه بر رد شکایت شاکی از محضر آن مقام محترم مورد تقاضا می باشد. 
با تشکر و تجدید احترام 

 

راه های ارتباط و مشاوره با وکیل متخصص دعاوی خانواده

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دانلود کارت ویزیت

کلیک نمایید