دست نوشته های وکیل
تاریخ انتشار: یکشنبه 07 دی 1399
نمونه لایحه تجدیدنظر - انصراف و اختلاف بر سر حضانت

 نمونه لایحه تجدیدنظر - انصراف و اختلاف بر سر حضانت

منظور از حضانت صرفاً نگهداری و تربیت است و از نظر معنایی حضانت با ولایت و قیمومت متفاوت است. بر خلاف ولایت که صرفاً حق پدر و جد پدری است، حضانت نیز فقط و فقط حق و تکلیف مادر و پدر است. توجه شود که حضانت هم حق است و طرف می تواند برای به دست آوردن آن تلاش و طرح دعوا نماید و هم تکلیف است و امکان عدول و انصراف و شانه خالی کردن از زیر بار آن نیست. جنبه تکلیف بودن حضانت امکان توافق بر سر آن را سلب می نماید مگر اینکه طرف مقابل به این امر راضی باشد و شکایتی صورت نگیرد چون در فرض شکایت قاضی مکلف است از قاعده آمره پیروی نماید. در ادامه نمونه یک لایحه دفاعیه در خصوص انصراف از حضانت به جهت توافق قبلی از سوی پدر و مادر برای نگهداری فرزند تقدیم حضور مخاطبان گرامی می گردد.

 

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید: 10269

حضانت فرزند

 

لایحه تجدیدنظرخواهی - انصراف از حضانت

بسمه تعالی

ریاست محترم و مستشاران معزز دادگاه تجدیدنظر استان تهران

باسلام 

احتراماً ضمن تقدیم یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی، وکالت خویش را از جناب آقای محمد ....  و مراتب تجدیدنظرخواهی موکل را نسبت به دادنامه شماره ..... صادره از شعبه 269 دادگاه خانواده مجتمع قضایی خانواده 2 تهران که درتاریخ 5/11/95 تنظیم و درتاریخ 13/11/95 به موکل ابلاغ گردیده، به شرح ذیل به استحضار می رساند ؛

1- مستنداً به سند طلاق شماره ....... مورخ ........ که در دفتر طلاق .......... ثبت گردیده است موکل و تجدیدنظرخوانده، از یکدیگر جدا شده و جدا زندگی می کنند

2- علی رغم امتیاز قانونی اعطا شده به مادر جهت حضانت از فرزند تا سن مقرر در قانون، طرفین طی طلاق توافقی فوق الاشاره شرط نمودند و مادر هم قبول نموده است که حضانت با موکل (پدر) باشد و برای مادر تکلیفی از بابت نگهداری فرزند مشترک مشمول حضانت نباشد و تنها فرزند را در روز و ساعت مشخصی  ملاقات نماید.

3- بنابر اظهارات موکل، تجدیدنظرخوانده حتی برای ملاقات فرزند خود به صورت منظم در همان ساعات و روزهایی که توسط دادگاه مقرر شده است نیز مراجعه نمی نمایند بلکه به صورت نامنظم و در واقع به دلخواه خود روز یا ساعت را در نظر می گیرند و فرزند را از موکل طلب می کنند این در حالی است که چنانچه ایشان تمایلی به ملاقات فرزند دارند می بایست در ساعت مقرر در روز مقرر مراجعه نمایند نه هر زمان و مکانی که خود صلاح بدانند. وگاه پیش آمده که ایشان برای چند هفته مراجعه ای برای ملاقات نداشته است.

 

4- این قسمت از لایحه به جهت حفظ اسرار موکل حذف شده است.

 

باعنایت به مراتب فوق و با در نظر گرفتن مصلحت بچه و با توجه به کوتاهی مادر نوزاد در نگهداری و حضانت وی بدینوسیله تقاضا می شود ضمن رسیدگی و ضرورت حکم تصمیم مقتضی و به مصلحت طفل صغیر صادر فرمائید.

باتشکر و تقدیم احترام

 

جهت ارتباط با وکیل متخصص دعاوی خانواده کلیک کنید  - 88019243

ثبت امتیاز
نظرات

پنجشنبه, 19 اسفند,1400

رضا

سلام و عرض ادب وقت بخیر، خسته نباشید.دیروز دادخواست تجدید نظری با همین مضمون به بنده ابلاغ شد، دقیقا همین فقط هفته را به ماه تغییر داده بود و بند پایانی رو حذف کرده بود، گویا وکیل همسر بنده فردی بیسواد است که از سایت های مختلف برای تنظیم دادخواست ها استفاده میکند.خواستم اگر میشه جوابیه ای برای همین دادخواست رو بذارید من استفاده کنم.خیلی ممنونم


پاسخ وکیل:
با سلام
متاسفیم که این اتفاق برای شما افتاده است.ما مطالبمان را صادقانه انتشار می دهیم و هدف آگاهی مخاطبان است و متاسفانه راهی برای جلوگیری از کپی کردن توسط افراد سودجو وجود ندارد.البته بهتر است افراد حقوقدان به جای کپی از مطالب همکارانشان جهت بالا بردن اطلاعات خود مطالعه نموده و در نهایت با توجه به موضوع و مورد استدلال نمایند که هم پسندیده است و هم تاثیرگذار.

ﺳﻪشنبه, 14 تیر,1401

علی فاطری

باسلام و خسته نباشید. همسرم چند ماه ک بنده و فرزند ۵ سالمو ترک کرده و به خانه پدرش در شهرستان دیگری رفته. محل کار و زندگی بنده شیرازه و خانه پدرزنم تهرانه. همسرم برای ملاقات بچه دادخواست داده و من گفتم میتونه جمعه ها چند ساعت بچه رو ببینه البته در شیراز. اما قاضی رای داده محل تحویل بچه باید تهران باشه!! و زمان ملاقات هم ۳۱ ساعت تعیین کرده!! لطفا راهنمایی کنید چطور اعتراض بنویسم و اصلا مگه میشه وقتی محل زندگی من و بچه شیرازه قاضی رای ب ملاقات در تهران بده؟!

ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

دانلود کارت ویزیت

کلیک نمایید